4.1 C
Medemblik
27 januari 2021 11:09
Medemblik Actueel.

Medemblik Actueel: een jaar in cijfertjes

MEDEMBLIK – Het jaar zit er bijna op en behalve terugkijken op wat er zo al gebeurde in de gemeente Medemblik kijken wij ook terug naar hoe Medemblik Actueel bezocht werd door jullie de lezers/bezoekers.

Recordjaar

2019 is een recordjaar voor Medemblik Actueel wat het aantal unieke bezoekers betreft, dat zijn bezoekers met ieder een uniek ip-adres. Van januari t/m vandaag 31 december hebben 610.784 unieke personen de website bezocht, die samen voor 160 miljoen hits zorgden en daarbij bijna 3.5 terabyte aan dataverkeer zorgden.  Het totaal aantal bezoeken kwam in 2019 uit op bijna 2.5 miljoen bezoekers.

Het meest gelezen bericht was het bericht over Ziggo die de mediabox ging vervangen voor de Ziggo Next, ruim 22000 unieke bezoekers hebben dit bericht gelezen wat goed was voor bijna 95.000 hits.

Namens de gehele redactie wensen wij u een zalig oudejaarsavond en een zeer gezegend 2020, aan ons zal het niet liggen, ook in 2020 zullen wij weer 24/7 voor u klaar staan om het laatste nieuws het eerst te brengen.

[signoff]

Reageren via facebook