Medio 2020 je Big Mac gewoon thuis bezorgd

WESTFRIESLAND – McDonald’s en Thuisbezorgd starten 23 december een proef in Maastricht om bestellingen van de McDonald’s thuis te bezorgen. De proef gaat drie maanden duren en als deze slaagt dan zal Thuisbezorgd in heel Nederland het concept gaan uitrollen.

Nieuw is het niet, McDonald’s is al een samenwerking aangegaan met Uber Eats maar nu Thuisbezorgd ook met McDonald’s in zee gaat krijgen ineens veel meer mensen de kans om gewoon thuis van een big mac of een ander product van de McDonald’s te gaan genieten.

Eunice Koekkoek, woordvoerder van McDonald’s zegt tegen RTLz: “We zien dat degenen die via een app eten bestellen dat vaak via één en dezelfde app doen. Dus of via Uber Eats of Deliveroo of Thuisbezorgd. Door samen te werken met nog een andere aanbieder, pakken we daarmee toch nog een extra stukje van de markt.

In Westfriesland zijn nu nog 2 McDonald’s, 1 in Koggenland langs de A7 en 1 in Enkhuizen bij het industrieterrein, daar komt medio 2020 nog een derde bij als op het industrieterrein Zevenhuis in Zwaag het project van Marees gereed is

[signoff]

 

Reageren via facebook