Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Zandstorm en Full House vieren Het Perfectste Feest Ooit

MEDEMBLIK – A capella groep Full House en zandverhalenvertellers Zandstorm bundelen hun krachten in de bijzondere voorstelling ‘Het Perfectste Feest Ooit’. Afwisselend word je gegrepen door de prachtige zandtekeningen van Sylvia Wybenga, de warme verhalen en de mooie muziek van Full House. Een kerstige zandvertelling voor iedereen van 5 tot 115 jaar. Dit jaar in reprise na enthousiaste zalen en pers vorig jaar: “Zowel muziek als tekeningen geven de hele voorstelling de magie, die vooraf gehoopt is” (NHD, 24-12-2018).

Verhaal

De dieren in het bos zijn volop bezig met de voorbereidingen van het grootste feest van het jaar. Maar… waar moet die piek toch, en waarom kunnen ze nou hét liedje nog steeds niet goed zingen? Nee, het lijkt niet te gaan lukken. Perfect wordt het al helemaal niet.

En dan duikt er ook nog eens een heel raar beest op in het bos. Een beest dat….spuugt! Zo gaat Het Perfectste Feest Ooit natuurlijk helemaal mislukken…

Data en prijzen

  • Zaterdag 28 december 16.00 uur in Kasteel Radboud, Medemblik

Toegang: kinderen tot 12 jaar €6,- en volwassenen €8,-. Reserveringen en informatie via www.fullhousevocals.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook