Hans Boukens is de meest duurzame ondernemer van Medemblik

MEDEMBLIK – In de afgelopen weken hebben we drie genomineerden voorgesteld voor de Duurzaam Ondernemer Award. Op 15 november werd de Award 2019 uitgereikt aan Hans Boukens van Interpromo.

De andere kandidaten voor de prijs waren Henk Vlaming van de Vlaming Groep en Mike Olthoff van ME-2 Architecten. Alle drie de bedrijven zijn al ver in het verduurzamen van de eigen bedrijfsvoering. Ook zij verleggen steeds meer de aandacht naar hun (directe) omgeving.

Hans Boukens maakt zich hard voor de metamorfose van Overspoor naar ‘Bedrijvenpark A7 West’, waar ook zijn bedrijf is gevestigd. Boukens gaat voor een energieneutraal bedrijventerrein. Bij de uitreiking van de Award prees wethouder duurzaamheid Harry Nederpelt namens de jury Boukens’ charisma en bevlogenheid.

[signoff]

Reageren via facebook