24.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 23:30
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

The Thunderbirds in Sarto Andijk

ANDIJK – De formatie The Thunderbirds  is ontstaan in het begin van de jaren zeventig, De grondlegger van de band is Rob Innemee, die sinds jaar en dag de bas bespeelt,The Thunderbirds hebben in de meer dan dertig jaar van hun bestaan, op alle gerenommeerde podia opgetreden.

Met vele bekende nationale en internationale sixtiesbands, maar ook als begeleidingsband van diverse grote zangers en zangeressen. Eén van de hoogtepunten was het begeleiden van de bekende Nederlandse Roy Orbison vertolker Ad Swart bij een optreden voor de Belgische tv-zender VTM.Jaren lang hadden The Thunderbirds een bijzondere band met Engeland.

Eigenlijk een soort Roll-on Roll-off relatie. Ze hebben namelijk een aantal seizoenen met groot succes opgetreden op de veerboot tussen Hoek van Holland en Harwich! Dus op de heenweg spelen en op de Nederlandse wateren. En weer terug op de Engelse wateren. Met elke avond een ander, zeer enthousiast  publiek. De band heeft een facelift gehad met nieuwe bandleden.

Met veel uithoudingsvermogen en passie voor de muziek heeft bassist en oprichter Rob Innemee The Thunderbirds tot op de dag van vandaag in stand gehouden.

The Thunderbirds bestaan nu uit:Rob Innemee Bas/Vocals, Ton Adams Lead Vocals, Paul  Munck Leadguitar/Vocals, Ton Beckers Drums, Bart Bartstra Keyboards/vocals, Ben Bouman Rythmguitar en Michiel Bouwmeester Sound Engineer.Stuk voor stuk zijn het zeer ervaren muzikanten met een lange staat van dienst.

Ze spelen muziek in de sfeer van de jaren 60 en 70, zoals Rock’n Roll, Country,en Indo-rock. Op het repertoire staan nummers van Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly, Creedence enz,en instrumentale nummers van de  The Shadows en andere, dus heel gevarieerd. Dus fijne muziek om op te dansen, of gewoon lekker naar te luisteren.

15 december, Kom op Tijd want Vol =Vol, aanvang: 15.00 uur, entree € 5,-

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?