Medemblik Actueel.

https://youtu.be/axCxuuo7QGI

Joep Kraakman(15) is wereldberoemd op Youtube

MEDEMBLIK – Wie had dit kunnen bedenken, een 15-jarige jongen uit Medemblik, bijna 100.000 volgers en zijn video’s die miljoenen keren zijn bekeken met als klapper 1 video die maar liefst 27 miljoen keer is bekeken.

Joep is groot fan van de Nerf Gun. Een Nerf Blaster is een speelgoedpistool gemaakt door Hasbro dat schuimpijlen, schijven of schuimballen afvuurt. De term “Nerf-pistool” wordt vaak gebruikt om het speelgoed te beschrijven; het wordt echter vaak gebruikt als algemene term voor elke blaaspistool, ongeacht of deze de merknaam Nerf heeft of niet.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook