Expositie Kunstkring Wognum: ‘Kijken in de kerk’

WOGNUM – Inmiddels al bijna een traditie, de herfstexpositie in de Protestantse Kerk van Wognum. De expositie in de kerk bestaat uit werk van 16 van de leden van de Kunstkring Wognum.

Het gaat om zowel om schilderijen als beelden, zowel realistisch werk als abstract werk. Het geeft een mooi beeld van de verscheidenheid waarmee de leden hun onderwerpen benaderen en hun vakmanschap verder proberen te ontwikkelen. Kortom een verscheidenheid die u zult kunnen waarnemen gedurende dit weekend.

En daarom nodigen zij iedereen van harte uit om te komen kijken naar de expositie. Gewoon om van die verwachting een ervaring te maken. De officiële opening, de vernissage, is op zaterdag 16 november om 13.00 uur met een muzikale omlijsting door Anas Khadem Aljamie.

De volledige lijst van exposanten met voorbeelden van hun werk is te vinden op de website van de Kunstkring Wognum: www.kunstkringwognum.nl

Geef de expositie alvast een plekje in je agenda en bezoek ons tijdens dit weekend in de kerk. De toegang is gratis.

[signoff]

Reageren via facebook