23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 06:17
Medemblik Actueel.

Foto: Monique Ravenstijn van de Jumbo supermarkt in Zwaagdijk

De eerlijke onderneming met Monique Ravenstijn (Jumbo Zwaagdijk)

BENNINGBROEK – Op donderdagavond 17 oktober staat de bijeenkomst van de stichting Hyperion in het teken van de eerlijke onderneming. Spreekster is Monique Ravenstijn, zij runt de supermarkten Jumbo in Zwaagdijk en in Heerhugowaard. In het Witte Kerkje van Benningbroek gaat ze in gesprek met de aanwezigen over eerlijke producten en het gedachtegoed van de door haar opgerichte stichting Jeelink.

Eerlijk ondernemen houdt in duurzaam, milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zijn actuele thema’s die ervoor zorgen dat we steeds hogere eisen stellen aan producten. Maar daar hangt een prijskaartje aan.

Monique Ravenstijn is sinds 1999 actief als zelfstandig ondernemer in de supermarktbranche. Vanuit haar ondernemerschap draagt zij graag bij aan de verbetering van onze wereld. Ze bedacht Jeelink. Monique: ‘Jeelink verbindt mens, product en maatschappij met als doel een gezonde toekomst te creëren waarin we zorgen voor onszelf, elkaar en de natuur. Een toekomst die reikt voorbij de volgende generatie.’

Met het concept Jeelink stimuleert Monique tal van lokale initiatieven. ‘Mijn supermarkten bieden een podium aan regionale telers, circulaire initiatieven en mensen met een verhaal. Iedereen is welkom en mag zijn of haar talent inzetten.’

De avond is van 20 tot 22 uur, na afloop is er een drankje en een hapje.

  • Eerlijk ondernemen, Monique Ravenstijn van Jumbo supermarkten
  • Donderdag 17 oktober, aanvang 20 uur.
  • Hyperion in het Witte Kerkje, Kerkelaan 10 in Benningbroek
  • Entree gratis, vrijwillige bijdrage welkom.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?