18.1 C
Medemblik
3 augustus 2020 11:06
Medemblik Actueel.

Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af
Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af

Weerbericht Medemblik: perioden met zon maar ook buien

MEDEMBLIK – Wisselend bewolkt en vooral in het weekeinde perioden met regen, later ook perioden met zon. Temperaturen overdag liggen beneden de normale waarden. In de nacht van zondag op maandag kan het flink afkoelen, lokaal tot iets boven het vriespunt.

Vandaag vallen er enkele soms pittige buien maar de zon zal zich ook regelmatig laten zien. De wind is overwegend matig maar tijdens een bui kunnen windstoten tot 65km/u voorkomen. De middagtemperatuur ligt met 11 graden ruim onder normaal voor de tijd van het jaar. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 8 graden en klaart het deels op

Zaterdag is het overwegend zonnig en met 14 graden weer wat warmer dan vandaag. De wind waait uit het oosten en is zwak tot matig van kracht. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar een graad of 8.

Zondag meer bewolking maar wel droog, de wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het oosten/zuidoosten. De middagtemperatuur schommelt rond de 12 graden. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar een graad of 6 maar vlak boven de grond kan de temperatuur dalen naar net boven het vriespunt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?