Leger-bingo in het Oorlogsmuseum van Medemblik

MEDEMBLIK – Hierbij willen wij onze gezellige Leger-Bingo aankondigen, met live muziek & entertainment in de unieke setting van het Oorlogsmuseum. Op zaterdag 12 oktober openen wij om 19.00 uur onze deuren. Bij binnenkomst wordt u een gratis welkomstdrankje aangeboden en in de loop van de avond worden er warme en koude hapjes geserveerd. De muziek wordt deze avond verzorgd door: Only the Sixties, een te gek duo met de alle grootste hits van o.a. the Beatles en the Stones.

De Bingo start exact om 20.00 uur. Er worden 6 bingo-rondes gehouden met totaal 18 mooie prijzen. Rond 22.30 uur wordt er nog een extra loterij gespeeld waar u weer kans maakt op min. 10 prijzen. Het prijzenpakket heeft een totale waarde van ± 1.500 euro. Na de loterij hoeft u niet gelijk naar huis en kunt u nog genieten van het gezellige zangduo.

De entree / deelname is € 15,00 per persoon (vanaf 16 jaar). Dat is incl. bingokaarten, lotnummer voor de extra loterij, welkomstdrankje en hapjes tussendoor. Wilt u dubbel kans maken? Dan kunt u een extra set kaarten voor 6 rondes met lotnummer erbij nemen voor € 7,50. Wij werken deze avond met consumptiemunten. U betaald € 1,50 voor koffie, thee of fris en voor wijn of een flesje bier of Jills € 2,50. Heeft u munten over dan kunnen deze aan het einde van de avond omgewisseld worden. Denk er wel om dat wij geen pin apparaat hebben en alleen contant kunnen afrekenen.

Het beloofd een gezellig avond te worden en u kunt ook nog eens met een mooie prijs naar huis gaan. U kunt zich aanmelden via email: bingo@wordtvervolgd.com of telefonisch via 06 51296774

Wij zien u graag in oorlogsmuseum: Educatief WOII Centrum, Zeldenrust 5, 1671 GW te Medemblik. Wees er snel bij want vol=vol!

[signoff]

Reageren via facebook