60 jaar Het Zwembad Midwoud

MIDWOUD – O.a. deze toppers sloten het zwemseizoen vandaag af met hun Kikker Brons en/of Zilver in the pocket! Gefeliciteerd Lotte, Esmée en Bryan!! Lekker doorzwemmen in het binnenbad de aankomende maanden Hopelijk zien we jullie volgend seizoen weer terug!!

En ook deze kanjers zwommen af voor hun diploma! Een ochtend met zonnestralen en regendruppels, maar vooral hard werk en veel blije gezichten. Iedereen slaagde!!

Tekst loopt door onder de foto

Gefeliciteerd Victoria, Velia, Yorkabel, Livia, Jasmijn, Laurien, Noa, Sem, Brasco, Elaine, Rahel, Finette, Rosanne, Lotte, Roos, Nicole en Ilse! Jullie hebben het geweldig gedaan!!

Zondag 8 september – Kindermarathon

Helaas alweer de laatste dag van het zwemseizoen bij “Het Zwembad”. We sloten heel gezellig af met de kindermarathon en traditionele (gratis) pannenkoeken

Wie ging er met een van de felbegeerde beker s vandoor?!! Dit jaar was er, naast plek 1, 2 en 3 bij de basisschool kids, een extra beker te bemachtigen voor de tieners. Baanrecords werden ronde op ronde verbroken en bijna 200 pannenkoeken zijn er weggesmuld! Het was heerlijk, nog een laatste keer dit jaar…. BEDANKT!!!!

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Nog een laatste keer van de glijbaan!

Nu zijn de pompen uit, de vlaggen zijn neergehaald en het hek gaat weer dicht voor een half jaar.. We hebben deze laatste dag van het seizoen onwijs gezellig af kunnen sluiten met de kindermarathon. (foto’s staan inmiddels op de Facebookpagina) Allemaal ontzettend bedankt voor weer een seizoen gezelligheid, inzet en vertrouwen! 60 jaar “Het Zwembad”… dat had zonder jullie niet mogelijk geweest!!

[signoff]

Reageren via facebook