25.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 01:04
Medemblik Actueel.

Foto: IJsbrand © screenshot RTL4/Beau

IJsbrand van Belleghem bijna de beste van Nederland

MEDEMBLIK – Voor ons is hij al jaren een kampioen en de beste van Nederland en tijdens de finale van The Voice Senior zong IJsbrand van Belleghem als nooit tevoren, helaas was het net niet genoeg om te winnen. Die eer ging naar de Tilburger Ruud Hermans, maar het was maar met een minimale voorsprong dat de Tilburger de finale wist te winnen.

De vier finalisten, IJsbrand van Belleghem (Team Frans Bauer), Eddie Taylor (Team Angela Groothuizen), Steve Yocum (Team Marco Borsato) en Ruud Hermans (Team Ilse de Lange) maakte er een prachtige show van maar helaas kan er maar 1 de winnaar worden en het publiek koos voor Ruud Hermans als winnaar van The Voice Senior 2019.

Dat het geen makkelijke avond zou worden voor IJsbrand was na de vorige aflevering wel duidelijk, Ruud Hermans kwam toen al als topfavoriet naar voren maar ook de twee andere zangers waren van geweldig goed. Een mooie opsteker voor IJsbrand was zijn coach die hem overlaadde met complimenten en hem zelfs vergeleek met Engelbert Humperdinck en Tom Jones.

Maar heel Nederland weet nu wie ‘onze’ IJsbrand van Belleghem is en zijn tv-optredens zullen de agenda van Paradise en de Cats Aglow zeker gaan vullen met meer optreden.  Wilt u IJsband zien optreden dan zult u vanavond naar Ophasselt in Oost-Vlaanderen moeten afreizen, daar staat The Cats Aglow op het podium tijdens het evenement ‘Kom op tegen kanker’ waar de opbrengst integraal naar deze stichting gaat.

Maar op 5 oktober is IJsbrand dichter bij huis te bewonderen dan staat The Cats Aglow in Winkel in Café Beentjes.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?