Medemblik Actueel.

Mooi vaarwater, zwanenbloem (Foto:Toos Brink)
Flora en fauna

Single-vaartocht door het boerenland

BOVENKARSPEL – Nederland telt in rap tempo steeds meer alleenstaanden. Alles bij elkaar inmiddels miljoenen. Bewuste singles, onbewuste singles, gescheiden ouders, weduwen, weduwnaars. Een gemêleerde groep die op zondag 15 september door IVN West-Friesland in het zonnetje wordt gezet met een speciale vaartocht door het plaatselijke polderland.

Kabbelend langs akkers, door slootjes en langs rietkragen vol vogels en ander dierenleven is er alle gelegenheid om te babbelen, te genieten van de rust of foto’s te maken van de natuur.

De boot vertrekt om 14:00 uur vanaf de steiger bij het Streekbos Paviljoen. Opgeven kan via h.oranje@ivn-westfriesland.nl en de kosten zijn € 2,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar echter mogen gratis mee, dankzij een sponsorbijdrage van ABZ Seeds te Andijk!)

Deze vaartocht wordt gesponsord door ABZ Seeds in Andijk.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook