8 C
Medemblik
20 oktober 2020 11:30
Medemblik Actueel.

Foto: 123RF

Oproep politie: registreer uw beveiligingscamera en maak uw buurt veiliger

MEDEMBLIK – Camera in beeld is een politiesysteem, die alle (particuliere en overheids-) camera’s op een kaart weergeeft. Zo krijgt de politie overzicht van welke camera’s waar hangen en waar zij opnames van maken. Mocht er bijvoorbeeld een inbraak zijn gepleegd in uw wijk, kijkt de politie in het systeem waar er camera’s hangen waar mogelijk iets op te zien is en neemt vervolgens contact op met de eigenaar van die camera’s. De politie kijkt dus niet live mee met de beelden.

Wat is ‘Camera in Beeld’?

Camera in Beeld is een politiesysteem, die alle (particuliere en overheids-)camera’s op een kaart weergeeft. Zo heeft de politie overzicht van welke camera’s waar hangen en waar zij opnames van maken. Mocht er bijvoorbeeld een inbraak zijn gepleegd in uw wijk, kijkt de politie in het systeem waar er camera’s hangen waar mogelijk iets op te zien is en neemt vervolgens contact op met de eigenaar van die camera’s. De politie kijkt dus niet live mee met de beelden.

Meer weten over ‘camera in beeld’ klik hier en registreer uw bewakingscamera

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook