Theaterkerk Wadway; Gevarieerde programmering sterkste troefkaart

WADWAY – Theaterkerk Wadway laat ook in het nieuwe theaterseizoen 2019/2020 weer een mooie mix zien van jonge en de meer bekende theatermakers.

Het begint allemaal op zaterdag 28 september met een jubileum editie van het bekende cabaretprogramma Andermans Veren Live. Met belangrijke kenmerken als vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen, een geweldige aftrap voor het nieuwe theaterseizoen. Meer weten? Kijk dan snel op de website van theaterkerk Wadway waar u o.a. het complete programma kunt vinden en kan reserveren voor kaarten; www.theaterkerkwadway.nl

Natuurlijk is er toneel met de nieuwe voorstellingen van Jette Derlager met ‘Decemberdagen’, Yora Riemstra met ‘Up’ en Het Volk , maar ook Helmert Woudenberg keert terug met ‘Van huis uit’, een bijzondere matinee voorstelling.

Muziektheater en theaterconcerten worden steeds populairder in Wadway. Om die reden pakken we dit seizoen groots uit met o.a. Theo Nijland, Henk Poort, Ester Groenenberg & band, Piepschuim, Leone Jansen en Erik Rutjes, Enge Buren en natuurlijk komt ook Kees Vriend weer terug.

Als ‘cabaret-kraamkamer’ van Nederland is er uiteraard weer veel aandacht voor cabaret en kleinkunst. U kunt kennis maken met alle nieuwe talenten van grote festivals als Camaretten en het Amsterdams Kleinkunst festival, maar ook van nieuwe voorstellingen van o.a. Johan Goossens, Kitty van Mil en Kasper vd Laan. En ook Joost Spijkers komt langs in februari en alleen in Wadway…

Natuurlijk vergeten we ook de kleinsten niet. Voor hen en de hele familie heerlijke voorstellingen waarbij ze niet stil hoeven te zitten met o.a. Kok Tos uit de Annie MG Schmidt boeken en Vrouwen van Wanten. Graag tot ziens in theaterkerk Wadway!

[signoff]

Reageren via facebook