AZOV Musicals zoekt jong talent!

AZOV Musicals presenteert de musical ‘A Christmas Carol’. Maar, nog niet alle rollen zijn verdeeld. We zijn nog op zoek naar kinderen. Zing jij de sterren van de hemel? Of heb jij super mooie dansmoves? En ben jij een jongen of meisje tussen de 8 en 12 jaar en niet langer dan 150 centimeter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij voeren deze legendarische kerstmusical op in  Abbekerk op 16 en 17 december en op 22 en 23 december  in Enkhuizen. Wij zijn op zoek naar kinderen die een rol kunnen spelen in één van de gezinnen. Denk aan de rol van Tiny Tim, die gespeeld kan worden door zowel een jongen als meisje. 

AZOV Musicals is van oorsprong een de musicalvereniging uit Abbekerk. Dit jaar spelen we voor het eerst in Enkhuizen en we repeteren elke dinsdagavond in de Drommedaris. 

Ben jij het jonge talent dat we zoeken ben je enthousiast geworden? Kijk dan snel op www.azov.nl/audities hoe jij een rol kan bemachtigen. Hopelijk zien we je snel!

Reageren via facebook