Sluitingsdag het Zwembad Midwoud

MIDWOUD – Het buitenzwemseizoen voor Het Zwembad in Midwoud loopt op zijn einde maar de deuren gaan pas echt dicht als de sluitingsdag is geweest.

  • Vrijdag-avond 30 augustus a.s. -#hard gaan: Bij mooi weer: Discozwemmen met ‘De Noizcontrollerz’ (Van 19.00 tot 22.00 uur lekker plozen, dansen, zingen op de dampende beats)
  • Zaterdag 7 september -#afzwemmen, rond de klok van 10.00 uur: De ouders en kinderen die het afgelopen goed bezig zijn geweest hebben inmiddels al een uitnodiging van Jordy binnen – het jaarlijkse afzwemmen is een mooi moment om even aan de rest van de wereld te laten zien wat je hebt geleerd (omdat je ouders zo graag willen dat je leert zwemmen)
  • Zondag 8 september – #sluitingsdag vanaf 12.00 uur: Nog een laatste kans om te genieten van het prachtige zwembad in ons eigen Midwoud, kindermarathon, pannenkoeken eten tot je d’r bij neer valt en (onder voorbehoud) 60 meter de lucht in worden gehesen……

[signoff]

Reageren via facebook