18.7 C
Medemblik
22 september 2020 23:23
Medemblik Actueel.

Muziek thema bij start ‘Schatkist’

ABBEKERK – De eerste avond van de serie ‘Ontmoetingen rond de schatkist’ in het nieuwe seizoen staat in het teken van muziek. De bijeenkomst wordt gehouden op 4 september in ’t Abbehuisje, Dorpstraat 40-42, in Abbekerk. De aanvang is 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop  met koffie/thee); na de sluiting om 21.30 uur zijn er nog een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

Muziek kan de stemming van mensen behoorlijk beïnvloeden,  zoals in winkels, thuis of bij plechtigheden. De vraag die aan de orde komt, is ‘Wat is voor jou inspirerende muziek?’ Belangstellenden wordt verzocht, om geheel vrijblijvend , muziek op cd mee te brengen die voor hem of haar bij het thema past.

Met ‘schatkist’ wordt de innerlijke rijkdom van de mens  bedoeld. Op de avonden worden naar aanleiding van een thema ervaringen uitgewisseld. De serie is een initiatief van de Protestantse Gemeente Midden-West-Friesland (Aartswoud,  Abbekerk,  Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Obdam, Opmeer en Spanbroek). Contactpersoon is Anne de Bruin, tel: 0229-582415. Verdere informatie is te vinden op de website www.pkn-middenwestfriesland.nl.

De data van de andere avonden in de serie zijn: 2 oktober, 6 november, 8 januari, 5 februari en 4 maart.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?