Medemblik Actueel.

Fishflow Innovations wil werkhaven Oude Zeug overnemen

MEDEMBLIK – Gerard Manshanden, directeur van Fishflow Innovations uit Medemblik, heeft zijn blik laten vallen op de Oude Zeug in de Wieringermeer.

Manshanden wil volgens het NHD de werkhaven gaan opknappen en uitbreiden om er mogelijk grote getijdenturbines te gaan bouwen. Het bedrijf zal dan uit Medemblik gaan verhuizen om zich ook op de Oude Zeug te gaan vestigen.

Hollands Kroon staat welwillend achter de overname van het gemeentelijke deel maar zegt ook zorgen te hebben voor de bedrijven die nu al gebruik maken van de werkhaven, zoals jachtbouwer Jongert, Veka en WMC.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook