Robert en Agnes Kruijff van Landgoed Hoenderdaell zwaar aangeslagen

ANNA PAULOWNA – Zwaar aangeslagen zijn Robert en Agnes Kruijff, eigenaren van Landgoed Hoenderdaell na de dood van hun medewerker Roy die tijdens maaiwerkzaamheden kwam te overlijden toen de maaimachine op hem terecht kwam.

In een emotionele mededeling op Facebook schrijft het echtpaar: ,,Lieve Roy, Altijd stond jij voor iedereen klaar. Even maaien bij de roofvogels, schoffelen voor bij de entree of snoeien in de kas. Aan het eind van de week deed je graag een biertje met Marcello in het Veer. Altijd had je een lach om je gezicht. Slecht weer deerde je niet, het werk moest af. Je was geliefd bij iedereen op het park. 
Gisteren sloeg het noodlot toe en kantelde jouw grasmaaier. 
Nu moeten wij je allemaal missen, echter wij weten nog niet hoe. Verdwaald staan we met elkaar over je te praten. Je bent er niet meer, dat is onwerkelijk. We willen je terug, maar we weten dat dat niet kan.
Je blijft altijd in onze gedachten. Wij wensen je familie, vrienden en nabestaanden veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

Robert en Agnes Kruijff, namens alle medewerkers, vrijwilligers en bewoners van Landgoed Hoenderdaell

Volgens Robert en Agnes was Roy een jongen die dag en nacht klaar stond voor zijn collega’s en een als het moest ook tijdens slecht weer gewoon doorwerkte, ‘het werk moet toch af’ zei hij dan.

[signoff]

Reageren via facebook