Culinair aan de kade met nieuwe uitdagingen

MEDEMBLIK – Een vast onderdeel van De Westfriese Waterweken editie Medemblik is al jaren Culinair aan de kade .

Editie 2019 is er één met een nieuwe uitdagingen; andere indeling van de Oosterhavenkade, aantal nieuwe bedrijven, uiteraard lekkere muziek tijdens het diner, maar met Bal na onder de opzwepende muzikale leiding van Paradise.

De vaste kern van bedrijven zijn:  Costas,  Meijer’s 2.0  en Het Wapen van Medemblik. Nieuwe bedrijven zijn Oost ( voorheen De Twee Schouwtjes), Saalig uit Wognum en de Westfriese Tafel.

Het werkt als volgt; u koopt een kaart om deel te nemen aan Culinair aan de Kade bij één van de deelnemende bedrijven. Dan kunt u plaatsnemen aan de statafels of op de banken met tafels. Met deze kaart gaat u bij de keukens langs die op de Oosterhaven staan, daar krijgt u uw gerecht mee. Ieder bedrijf serveert 1 gerecht, dit is uw menu voor de avond, het menu is bekend op de avond, geen verrassingen. Als u 6 gerechten gegeten heeft is het tijd voor het dessert. Bij 1 van de keukens kunt u een dessert krijgen bij het inleveren van uw kaart.

De kaartverkoop is op donderdag 4 juli van start gegaan en kaarten zijn bij de bedrijven verkrijgbaar, voor €31,50.  Dan gaat het hard, de gerechten worden bij elkaar geproefd, de wijnen uitgezocht en gekeurd, personeel op de hoogte gesteld. Voor dat we er erg in hebben is het alweer 9 augustus!

De Oosterhavenkade is vanaf 17.00 uur geopend, de muziek draait en de barren zijn paraat. Rond 18.00 uur gaan de keukens open deze serveren tot ongeveer 21.30 uur de gerechten en daarna gaat de muziek harder en gaan de voetjes van de vloer!

Ook is na 21.30 uur de haven toegankelijk voor iedereen die nog even wil genieten van de klanken van de beroemde band Paradise.

Toch nog vragen of dieetwensen waar we rekening mee moeten houden? Bel gerust naar Costas: 0227-548017.

[signoff]

Reageren via facebook