Medemblik Actueel.

waterballet medemblik - foto pascal van as
waterballet medemblik - foto pascal van as
Algemeen

Code Rood Medemblik.. Tijd om af te koelen

MEDEMBLIK – Code snikheet in Medemblik vandaag en dus komen de mensen van de brandweer voor de nodige verkoeling zorgen.

Vanavond zal vanaf 19.00 uur de brandweer bij de Westerhavensluis weer met haar brandweerauto klaar staan om de kinderen/jeugd en ja zelfs de oudjes een onvergetelijke avond te geven door de brandspuiten weer vol open te zetten.

Neem wel zelf even handdoeken mee en kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets, er is weinig parkeerplaats voor auto’s namelijk.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp