Medemblik Actueel.

Foto: 123RF.com
Algemeen

Hondenbezitters boos op gemeente, ‘waar blijft de beloofde hondenspeelplaats’

MEDEMBLIK – Boos, heel boos zijn ze, de hondenbezitters in de gemeente Medemblik, ze beschuldigen de gemeente van loze beloftes en het niet nakomen van afspraken. Wel betalen maar de beloofde speelplaats komt er niet.

Medemblik is 1 van de laatste gemeenten in Westfriesland waar nog hondenbelasting wordt geheven en volgens de gemeente vrijwel in zijn geheel weer terugkomt naar de hondenbezitters in de vorm van loslooproutes, vuilnisbakken waar de zakjes met hondenpoep in gedeponeerd kan worden en aan het opruimen van de hondenpoep op grasvelden.

Maar voor de hondenbezitters is de maat vol, die eisen dat de gemeente haar belofte gaan nakomen en in de diverse kernen van Medemblik een hondenspeelplaats gaat realiseren.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook