Medemblik Actueel.

Inter Visual studio / Arjen Tushuizen
Ongevallen

A7 dicht door ernstig ongeval

HOORN – Vrijdagochtend omstreeks half zeven is op de A7 een bestelbus achterop een vrachtwagen gereden. Dit gebeurde op het stuk van Purmerend naar Hoorn.

De situatie was zodanig erg dat een traumahelikopter ter plekke moest komen. Mede hierdoor was de snelweg een ruim uur afgezet voor al het verkeer.  Hoeveel mensen er gewond zijn geraakt is momenteel niet duidelijk

Ook het verkeer richting Purmerend staat in de file door kijkers naar het ongeval, er staat nu een file van ruim 8km .

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook