Medemblik Actueel.

De teams staan er klaar voor. (Foto: v.v. Strandvogels)
Voetbal

Strandvogels ondanks eindsprint onderuit tegen Ilpendam

ONDERDIJK – In de Champions League zagen we dit seizoen ploegen doorgaan die na de eerste wedstrijd eigenlijk kansloos waren. Zij hadden dan een hele wedstrijd de tijd om de opgelopen achterstand ongedaan te maken. Strandvogels had tegen Ilpendam maar één helft om een 0-3 achterstand goed te maken, maar slaagde daar wel in. Dan is het extra zuur dat je in de verlenging alsnog het hoofd moet buigen.

Die grote achterstand voor rust was overigens helemaal niet nodig, het was bepaald niet zo dat Ilpendam heer en meester was. Sterker nog, Strandvogels had na een paar minuten al met 2-0 kunnen leiden. In de tweede minuut werd de bal na een kopbal van Mitch Hofland uit een corner van de lijn getrapt en een minuut later stond, weer uit een corner, de lat Onderdijks succes door Mitch in de weg.

Strandvogels 1 – Ilpendam 1 (nacompetitie)

Wedstrijddatum: maandag 10 juni 2019
Uitslag: 3-4 (0-3), stand na 90 minuten 3-3
Scoreverloop: 0-1; 0-2; 0-3; Tom Glim 1-3; Tom Glim 2-3; Arjan Koomen 3-3; 3-4

Selectie:
Edwin Hoogland; Merlijn Weel, Tigo Harder, Jeroen Mol (Tom Glim) en Mitch Hofland; Daan Woudenberg, Stijn Sierkstra (Niek Broersen), Bryan Broedersz en Gerald Broedersz; Dawid Zerek (Arjan Koomen) en Tim Broersen

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook