Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zon maar ook kans op een bui mogelijk met onweer

MEDEMBLIK – Na de mooie dag van zondag, doen we vandaag toch wel een stapje terug, niet wat de temperatuur betreft, die loopt op naar 21 á 22 graden maar wel wat de zon betreft, die zal toch wat minder te zien zijn. Wel is er meer bewolking en uit deze bewolking valt soms wat neerslag. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het noordoosten.

Dinsdag is het een buiige dag. Vooral in de middag en avond komen buien voor. Het is overwegend bewolkt en met een middagtemperatuur van rond de 16 graden frisjes voor de tijd van het jaar.

Na dinsdag hebben we ook op woensdag te maken met buien, veel bewolking en een middagtemperatuur van rond de 17 graden. Donderdag is er wat meer ruimte voor de zon maar met 19 graden nog steeds onder normaal warm voor de tijd van het jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

 

Reageer op dit onderwerp