NUT Twisk combineert jaarlijkse teken- en schilderdag met culinaire wandeling AmuSant Twisk

TWISK – Op zondag 16 juni combineert NUT Twisk de jaarlijkse teken- en schilderdag met AmuSant Twisk. Kunstenaars zijn welkom vanaf 10.00u, de culinaire wandeling door het monumentale, Westfriese dorp start om 12.00u.  

AmuSant Twisk laat deelnemers amuses van professionele chefs uit de regio proeven, op zes unieke locaties in het dorp. Tijdens de wandeling kan worden meegekeken met de kunstenaars die Twisk die dag op doek vastleggen.

AmuSant Twisk

Deelnemers aan AmuSant Twisk worden gastvrij ontvangen op zes bijzondere locaties in het dorp. De amuses en bijpassende wijnen worden op deze plekken gepresenteerd door lokale horecaondernemers. Dit jaar zal de dag feestelijk worden afgesloten in Theaterkerk Hemels, waar alle deelnemers na afloop van de wandeling van harte welkom zijn.

Teken- en schilderdag

Twisk telt vele rijksmonumenten en een groot deel van het dorp is tot beschermd dorpsgezicht verklaard. De jaarlijkse teken- en schilderdag trekt dan ook al meer dan twintig jaar amateurkunstenaars naar het mooie dorp, om mee te dingen naar de publieksprijs die eind van de dag in het Dorpshuis wordt verkozen. De teken- en schilderdag start om 10.00. Vanaf 15.30u kunnen de werken worden tentoongesteld in het Dorpshuis, waar het publiek tussen 16.00 en 16.30u zijn stem kan uitbrengen. De prijsuitreiking is om 16.45u.

Meer informatie op www.nuttwisk.nl

[signoff]

Reageren via facebook