9.3 C
Medemblik
27 oktober 2020 04:37
Medemblik Actueel.

https://youtu.be/ddMLXyD6vlc

Nadine Swagerman wint de ‘Jonge Jury Debuutprijs’ met ‘één Waarheid’

MEDEMBLIK – Ze mag dan Medemblik hebben verruild voor Obdam maar dat houdt niet in dat wij haar niet meer volgen, onze oud columniste Nadine Swagerman die woensdagochtend een grote prijs won voor haar thriller ‘één waarheid’.

Zelf vind ze het heel bizar dat ze heeft gewonnen.  Alle kinderen in Nederland tussen de 12 en 15 jaar mochten hun favoriete boek kiezen en ‘één waarheid’ werd gekozen tot het beste debuutboek van 2018.

Even doorspoelen naar 35 minuten voor het moment van de waarheid van Nadine Swagerman..

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook