Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden maar ook bewolking

MEDEMBLIK – Vandaag  begint met wat bewolking maar de zon zal zeker vandaag regelmatig te zien zijn. De temperatuur loopt op naar 13 graden bij een vrij matige westelijke wind. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 7 graden en draait de wind naar het noorden.

Zaterdag is is het gedeeltelijk bewolkt met zonnige perioden, de wind is zaterdag wel een dingetje om rekening mee te houden, er kunnen windvlagen tot 65km/u voorkomen. Het blijft wel droog maar met 12 graden is het een frisse dag die voor het gevoel nog kouder aanvoelt vanwege de straffe noord/noordoostelijke wind. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 4 graden en kan het vlak aan de grond mogelijk dalen tot aan het vriespunt

Zondag is het overwegend zonnig, 12 graden overdag, 5 graden in de nacht naar maandag. De wind daait van noordoost naar noordwest en is overwegend matig van kracht.

Al met al is de maand mei koud begonnen maar ook te droog en deze droogte zal enkel oplopen omdat ook volgende week vrijwel geen neerslag gaat vallen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook