Weerbericht Medemblik – koude bevrijdingsdag

MEDEMBLIK – Ook vandaag is het ronduit een koude dag te noemen maar het blijft wel zo goed als droog en ook de zon zal net zoals zaterdag regelmatig te zien zijn. De temperatuur blijf steken bij een graad of 10 en de matige tot vrij krachtige wind waait uit het noorden tot noordwesten. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar net boven het vriespunt.

Maandsg vallen er enkele buien, is het met 10 graden nog steeds een 6 tot 7 graden te koud voor de tijd van het jaar. De wind draait naar het westen/noordwesten en is matig tot vrij krachtig van kracht. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar een graad of 3.

Ook na maandag blijft het koud, al is het met 13 á 14 graden iets warmer dan de dagen ervoor. De wind draait naar zuidwest en later door naar het zuidoosten. Overdag 14 graden, in de nachten rond de 5 graden en elke dag is er wel kans op enkele buien, vooral woensdag lijkt een kletsnatte dag te gaan worden.

[signoff]

Reageren via facebook