Medemblik Actueel.

Bedrijven

Termeer Groep neemt failliete Sissy-Boy over

HOORN – De Termeer Groep is de nieuwe eigenaar van het failliete Sissy-Boy en heeft al laten weten zoveel mogelijk winkels open te willen houden. Sissy-Boy werd deze week failliet verklaard na het mislukken van overname gesprekken met een koper.

De tegenvallende verkopen door de hete zomer van 2018 bracht Sissy-Boy diep in de rode cijfers omdat de herfstcollectie vrijwel onverkoopbaar bleek te zijn. Sissy-Boy was tot 2017 eigendom van Varova maar die wilde van al haar modewinkels af en verkocht Sissy-Boy aan Standard Investment en Men At Work-oprichter Marcel van Gelderen. In 2017 leed Sissy-Boy al een verlies van ruim 2 miljoen euro.

De nieuwe eigenaar heeft al meerdere modewinkels als Sachsa en Manfield en daar past Sissy-Boy prima tussen volgens de woordvoerder van de Termeer Groep.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

 

Reageer op dit onderwerp