Medemblik Actueel.

Bedrijven

Termeer Groep neemt failliete Sissy-Boy over

HOORN – De Termeer Groep is de nieuwe eigenaar van het failliete Sissy-Boy en heeft al laten weten zoveel mogelijk winkels open te willen houden. Sissy-Boy werd deze week failliet verklaard na het mislukken van overname gesprekken met een koper.

De tegenvallende verkopen door de hete zomer van 2018 bracht Sissy-Boy diep in de rode cijfers omdat de herfstcollectie vrijwel onverkoopbaar bleek te zijn. Sissy-Boy was tot 2017 eigendom van Varova maar die wilde van al haar modewinkels af en verkocht Sissy-Boy aan Standard Investment en Men At Work-oprichter Marcel van Gelderen. In 2017 leed Sissy-Boy al een verlies van ruim 2 miljoen euro.

De nieuwe eigenaar heeft al meerdere modewinkels als Sachsa en Manfield en daar past Sissy-Boy prima tussen volgens de woordvoerder van de Termeer Groep.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook