Medemblik Actueel.

Kennismaking met de jaagsimulator

Vanmorgen, nog voor de bezoekers binnen waren, hebben we Remy voor het eerst kennis laten maken met de jaagsimulator. De eerste keer/keren laten we het systeem niet of nauwelijks bewegen, zodat hij er rustig aan kan wennen. Remy vond het erg interessant. This morning, before the arrival of our first visitors, we introduced Remy to the hunting simulator. The first few times we will barely move the system, so as to allow him to get used to it. Remy was very interested indeed!

Gepostet von Stichting Leeuw am Donnerstag, 11. April 2019
Flora en fauna

En deze hunk heet ‘Remy’ en woont in Hoenderdaell

ANNA PAULOWNA – Een nieuwe foto van het vorig jaar moederziel alleen achtergelaten leeuwtje Remy laat zien dat het goed gaat met het dier. Remy verblijft sinds zijn vondst bij Stichting Leeuw en groeit daar flink: op de foto zijn zelfs al manen te zien.

In oktober 2018 werd Remy in een hondenkooi gevonden in een weiland vlakbij het dorp Tienhoven. Niemand weet waar hij vandaan komt, meldt NH Nieuws

Nu, een half jaar later, gaat het erg goed met de leeuw, die inmiddels ongeveer elf maanden oud is. Stichting Leeuw, waar Remy verblijft, deelt deze week nieuwe beelden van de leeuw.

Sinds kort mag hij naar buiten en deze week mag hij zelfs de ‘jaagsimulator’ van de opvang uitproberen

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook