Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio / Theo Annes
Ongevallen

Automobilist mist afslag Medemblik en belandt in sloot langs A7

MEDEMBLIK – Maandagmiddag omstreeks kwart over vier is langs de A7 een auto te water gereden. Dit gebeurde bij de afrit van Medemblik/Lambertschaag.

De bestuurder miste door nog onbekende oorzaak de afslag en kwam daardoor in de tussenliggende sloot terecht.

Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over het slachtoffer. De man is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te halen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook