19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 13:27
Medemblik Actueel.

Roel Braaksma van Mirandamania samen met kleindochter Merel en kleinzoon Jasper en de cheque van 1000 euro (Foto: aangeleverd)

Scholieren Jozefschool halen 1000 euro op voor Mirandamania

MEDEMBLIK – Roel Braaksma, organisator van de Mirandamania, was er bedust van, ‘ik wist niet wat ik zag’ vertelde hij tegen onze verslaggever. Om 9 uur moest Roel Braaksma zich melden bij de Jozefschool omdat alle leerlingen van de school hem graag iets wilden overhandigen.

Al snel bleek dat de leerlingen van de Jozefschool meerdere acties hadden georganiseerd zoals lege flessen ophalen, sommigen gaven zelfs hun zakgeld aan Mirandamana en anderen hadden weer andere acties georganiseerd, gesteund door vier leerkrachten van de Jozefschool die zaterdag meespinnen tijdens het grote spektakel in de Muiter in Medemblik.

Roel Braaksma moest samen met kleindochter Merel en kleinzoon Jasper op de tafeltennistafel gaan staan waar hij de cheque van 1000 euro door meester Tom kreeg overhandigd, Roel was duidelijk van zijn stuk gebracht toen hij het bedrag zag.

In totaal werd er vrijdagochtend ruim 1800 euro opgehaald door de scholieren in Medemblik en Wieringerwerf.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook