Medemblik Actueel.

Ongevallen

Veel ongevallen door gladheid

WESTFRIESLAND – De plotselinge gladheid, waar voor gewaarschuwd was, heeft de nodige leed veroorzaakt. Zo raakte een automobilist in Twisk met zijn auto te water en ook in Zuidermeer (Koggenland) raakte een auto te water door de gladheid.

Maar vooral de fietsers hebben veel last gehad van de plotselinge gladheid, veel fietsers gingen onderuit en kwamen hard in aanraking met de weg. Het is voor nu nog onduidelijk of dit tot letsel heeft geleid.

Ondanks dat er de hele nacht is gestrooid bleken dus vooral de B-wegen en de fietspaden toch lokaal erg glad te zijn geworden tijdens de zonssopkomst.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X