13.3 C
Medemblik
24 mei 2020 22:39
Medemblik Actueel.

Veel ongevallen door gladheid

WESTFRIESLAND – De plotselinge gladheid, waar voor gewaarschuwd was, heeft de nodige leed veroorzaakt. Zo raakte een automobilist in Twisk met zijn auto te water en ook in Zuidermeer (Koggenland) raakte een auto te water door de gladheid.

Maar vooral de fietsers hebben veel last gehad van de plotselinge gladheid, veel fietsers gingen onderuit en kwamen hard in aanraking met de weg. Het is voor nu nog onduidelijk of dit tot letsel heeft geleid.

Ondanks dat er de hele nacht is gestrooid bleken dus vooral de B-wegen en de fietspaden toch lokaal erg glad te zijn geworden tijdens de zonssopkomst.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook