Medemblik Actueel.

jongeren wognum
Feestende jongeren uit Wognum willen geen feesttent tijdens de kermis (Foto: Anne Schouten)

Onderzoek naar beste locatie kermis, harddraverij en jaarmarkt Wognum

WOGNUM – De gemeente Medemblik gaat samen met de inwoners van Wognum onderzoeken wat de beste locatie is voor deze 3 evenementen. Dat kan de huidige locatie zijn maar mogelijk is een andere locatie beter geschikt om deze evenementen te huisvesten.

Lees ook: Feesttent Wognum zorg voor verdeeldheid in het dorp

Op dinsdag 29 januari is in het midden gebouw van het gemeentehuis van Wognum is er een bijeenkomst waar de gemeente samen met de inwoners zal gaan brainstormen over dit onderwerp. De avond start om 19.30 uur.

Lees ook: Feesttent Wognum afgeblazen

Met de uitkomst van deze avond zal de gemeente dan samen met de organisatoren van de kermis, jaarmarkt, harddraverij en de winkeliersvereniging aan de slag om te kijken of de evenementen op de oude of op een nieuwe locatie gaan worden gehouden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook