26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 13:31
Medemblik Actueel.

Nu niet alleen afval brengen, maar ook groen & grond halen

Afvalzorg opent Groen & Grond op afvalterrein Wieringermeer

MIDDENMEER – De Groen & Grond Combinatie heeft begin januari een nieuwe vestiging op locatie Wieringermeer van Afvalzorg in Middenmeer geopend. Op deze locatie kunnen bedrijven en overheden terecht met al hun veegvuil, RKG-slib en grondstromen. Ook kunnen op de locatie nieuwe producten worden afgehaald zoals stopzand en aanvulgrond.

Breder aanbod in de loop van 2019

De Groen & Grond Combinatie is opgericht door Afvalzorg en Sortiva. De bedrijven werken al sinds 2014 samen op locatie De Liede in Vijfhuizen. Grondstromen en groenafval worden opgewerkt tot hoogwaardige groen- en grondproducten die kunnen worden afgenomen. Ook worden veegvuil en RKG-slib ingenomen voor recycling.

Door de uitbreiding van de samenwerking biedt Groen & Grond Combinatie een optimale logistieke oplossing voor haar klanten. In de loop van 2019 wordt de dienstverlening op de locatie in Middenmeer verbreed. Klanten kunnen dan ook andere stromen aanleveren voor recycling en een breder assortiment producten afnemen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?