16.6 C
Medemblik
14 juli 2020 14:40
Medemblik Actueel.

Foto: Vier vertegenwoordigers van de Westfriese kortebaandraverijen, Mark Veen (Enkhuizen), Frank Noor (Medemblik), Kees Komen (Venhuizen) en Jan Ootes (Wognum) en Tom van Roon van Rabobank tekenen de sponsorovereenkomst.
Foto: Vier vertegenwoordigers van de Westfriese kortebaandraverijen, Mark Veen (Enkhuizen), Frank Noor (Medemblik), Kees Komen (Venhuizen) en Jan Ootes (Wognum) en Tom van Roon van Rabobank tekenen de sponsorovereenkomst.

Rabobank drie jaar sponsor van de vier Westfriese kortebaandraverijen

WESTFRIESLAND – De vier Westfriese kortebaandraverijen Enkhuizen, Medemblik, Venhuizen en Wognum kunnen de komende drie jaar wederom  op de steun van Rabobank West-Friesland rekenen. De vier organisaties hebben hiervoor een overeenkomst getekend met Rabobank.

De komende drie jaar kunnen pikeurs weer kans maken op het winnen van de Rabobank Pikeursprijs. Dit is een klassement over de vier Westfriese draverijen. De winnaar van dit klassement ontvangt een geldprijs van € 500,-. Deze geldprijs wordt door de draverijen betaald uit de ontvangen sponsorbijdrage. De prijs wordt uitgereikt bij de laatste Westfriese draverij van het seizoen. In 2019 is dit de kortebaandraverij van Enkhuizen.

Rabobank draagt de Westfriese kortebanen een warm hart toe. De vier organisaties zijn blij met de steun van de bank. De Rabobank Pikeursprijs is een aantrekkelijke prijs voor de pikeurs en ze willen hierdoor graag starten in West-Friesland.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?