Medemblik Actueel.

Sport

Tafeltennisclinic voor scholieren Wognum

WOGNUM – In samenwerking met Racketsport 4 Everyone (onder leiding van Frank Breg) zal Tafeltennisvereniging Esopus uit Wognum op vrijdag 11 januari 2019 en vrijdag 18 januari 2019 voor de leerlingen van groep 4 tot en met 8 van de Hieronymusschool een tafeltennisclinic verzorgen. Voor de leerlingen van de Speelwagen zal dit op 16 januari 2019 zijn.

Het doel van de clinics is lekker een uurtje sporten en de kinderen bekend maken met de grondbeginselen van het tafeltennis. Teven willen we de ouders betrekken bij de activiteiten van hun kinderen en naamsbekendheid voor de vereniging.

De clinic vindt gedurende de schooltijden plaats in de Gymzaal aan de Sportlaan 9 in Wognum. Hier vinden de activiteiten van tafeltennisvereniging Esopus al bijna 40 jaar plaats.

Voor geïnteresseerden wordt er ook nog een vervolgtraject aangeboden, waaronder een instuifmiddag voor ouders/verwanten, leerlingen en andere belangstellenden. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 19 januari 2019 van 15.00 uur tot 17.00 uur in de Gymzaal aan de Sportlaan.

Voor meer informatie: Anneke Kop (0229-573233)

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp