Medemblik Actueel.

het weer voor woensdag 16 mei 2018
Weerberichten

Weerbericht – veel bewolking en een stuk frisser

MEDEMBLIK – Het mooie zomerse weer met hoge temperaturen laten wij even achter ons, vandaag is er veel bewolking en is het ook een stuk frisser dan de afgelopen dagen. De middagtemperatuur loopt op naar 16 graden bij een vrij krachtige wind uit het noorden. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar een graad of 9.

De bewolking overheerst

Ook donderdag overheerst de bewolking en door de aanvoer van lucht van boven de nog steeds koude Noordzee zal het donderdag niet veel warmer gaan worden dan een graad of 13. De zon zullen wij maar af en toe te zien krijgen door de aanwezigheid van de vele bewolking. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het noorden. ’s Nachts daalt de temperatuur naar 8 graden en draait de wind door naar het noorden/noordwesten.

Ook de vrijdag is nog een dag met veel bewolking en maar weinig ruimte voor de zon en door de aanvoer van koude noordzeelucht zal het ook niet veel warmer gaan worden dan een graad of 14 bij een vrij matige wind uit het noorden/noordwesten. In de nacht naar zaterdag klaart het op en koelt het af naar 9 graden.

Zonnig en warm weekend

Vanaf zaterdag komt het mooie weer terug, hogere temperaturen en veel zon doordat de wind weer naar de oosthoek gaat draaien. Zaterdag 17 graden en een vrij matige wind uit het noorden, zondag alweer 20 graden en een vrij matige oostelijke wind. Na het weekend blijft het ook maandag met 22 graden vrij warm voor de tijd van het jaar. De rest van de nieuwe week blijft de temperatuur schommelen rond de 18 graden en kan er op dinsdag een enkel buitje gaan vallen.

Het weer voor de aankomende zeven dagen, met vandaag veel bewolking. Meer weer op www.weerstationmedemblik.nl

Reageren via facebook