4.5 C
Medemblik
22 januari 2021 07:21
Medemblik Actueel.

Verzwakt Nieuweboer verspilt punten in Limmen

WERVERSHOOF – Door griep, blessures en Sinterklaas speelde Nieuweboer met slechts 1 wissel, debutant Witse Grooteman, in Limmen tegen runner up Limmen. Nieuweboer begon goed aan de wedstrijd en kwam snel op voorsprong na een goede counter. Via de diepgaande Lex Bakker en Tim Smit kwam de bal bij de vrijstaande doelpunten maker Sven Deen.

Na de gelijkmaker van Limmen zette Witse Grooteman Nieuweboer halverwege de 1e helft weer op voorsprong. Na een goede aanval afgerond bij de 2e paal kwam Limmen wederom op gelijke hoogte. Vlak voor de wissel werd Thijs Schouten voor het doel van Limmen en vlak voor het afronden om ver geduwd. De scheidsrechter liet doorspelen en de verre uitgooi van de keeper verdween via een Limmen speler, die de bal niet goed raakte, over keeper Jeffrey Groot in het doel.

Na de wissel begon Nieuweboer door de vermoeidheid slordiger te spelen. Nieuweboer kwam na 7 minuten spelen op 3-3 doordat Witse Grooteman een goede voorzet van Thijs Schouten binnen tikte. In het laatste kwartier werden de aanvallen door Nieuweboer niet goed uitgespeeld en werd Limmen feller. Dit felle spel bezorgde Limmen 2x een terechte tijdstraf. In de slotfase kreeg Witse Grooteman een onterechte tijdstraf en in de laatste minuut besliste Limmen de wedstrijd met een schot in de korte hoek. De mede koplopers wonnen beide hun wedstrijd, zodat Nieuweboer na de helft van de wedstrijden met 8 verliespunten op de 3e plaats staat.

Komende vrijdag speelt Nieuweboer in St. Pancras tegen Vrone 3. Daarna volgt op 2e kerstdag het toernooi in de Dars

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook