26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 13:37
Medemblik Actueel.

Sylvia Wijbenga is een zandkunstenaar. Weten wat ze kan? Kom dan naar Het Perfectste Feest Ooit. (Foto: aangeleverd)
Sylvia Wijbenga is een zandkunstenaar. Weten wat ze kan? Kom dan naar Het Perfectste Feest Ooit. (Foto: aangeleverd)

Full House en zandverhalenvertellers Zandstorm bundelen hun krachten in de bijzondere voorstelling

MEDEMBLIK – A capella groep Full House en zandverhalenvertellers Zandstorm bundelen hun krachten in de bijzondere voorstelling ‘Het Perfectste Feest Ooit’. Afwisselend worden bezoekers gegrepen door de prachtige zandtekeningen van Sylvia Wybenga, de warme verhalen en de mooie muziek van Full House en een kerst-zandvertelling voor iedereen vanaf 5 jaar.

De dieren in het bos zijn volop bezig met de voorbereidingen van het grootste feest van het jaar. Maar… waar moet die piek toch? En waarom kunnen ze nou hét liedje nog steeds niet goed zingen? Nee, het lijkt niet te gaan lukken. Perfect wordt het al helemaal niet. En dan duikt er een heel raar beest op in het bos. Een beest dat… spuugt! Zo gaat Het Perfectste Feest Ooit natuurlijk helemaal mislukken.

Weten hoe dat afloopt? Kom 16 december om 16.00 of 19.30 uur naar de voorstelling in de protestantse Kerk, aan de Raadhuisstraat in Wognum of 23 december om 16.00 uur naar Kasteel Radboud, aan het Oudevaartsgat in Medemblik. Toegang kinderen tot 12 jaar 6 euro en volwassenen 8 euro. De uitvoering op 16 december om 19.30 uur heeft een aanvullend concert van Full House, dan kost een kaartje voor kinderen tot 12 jaar 6 euro en volwassenen betalen 10 euro.

Reserveringen en informatie via www.fullhousevocals.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?