13.1 C
Medemblik
10 juli 2020 08:58
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel bewolking, in de middag zon

MEDEMBLIK  – De dag start met veel bewolking waar de zon in eerste instantie maar met moeite doorheen kan komen, maar in de loopt van de dag lost de bewolking wat op en zien wij de zon wat vaker tevoorschijn komen. Het blijft aan de frisse kant met overdag 4 graden en in de nacht naar vrijdag 0 graden. De wind waait uit het oosten en is matig, 4Bft, van kracht.

Vrijdag start met lokaal laaghangende bewolking/mist en dat wil maar met moeite plaats gaan maken voor de zon, in de middag is er wel wat meer ruimte voor de zon en met 5 graden is het aan de frisse kant voor de tijd van het jaar. De wind is zwak, 2Bft, en waait uit het oosten tot zuidoosten. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 1 graad boven nul.

Grijs weekend

In het weekend wint de bewolking het van de zon, zowel zaterdag als zondag zijn grijze dagen met weinig zon waaruit lokaal zelfs wat motregen kan gaan vallen, maar hele grote hoeveelheden zijn dit niet. Overdag 5 graden en in de nachten rond het vriespunt. De wind is matig van kracht en waait uit het noordoosten.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?