Medemblik Actueel.

Een deel van de gevonden gestolen scooters en onderdelen in de loods in Aartswoud
Een deel van de gevonden gestolen scooters en onderdelen in de loods in Aartswoud
Politie

Vondst gestolen scooters, ‘zal die van mij daar ook tussen zitten?’

NIBBIXWOUD – Met de aanhouding van 2 jongens uit Nibbixwoud en de vondst van een loods vol gestolen scooters en scooteronderdelen heeft bij veel jongeren in Westfriesland de vraag op de lippen gekregen of misschien hun gestolen scooter daar ook tussen zal zitten.

Politiewoordvoerder Koos Venema laat weten dat als er aangifte is gedaan bij de politie en er worden framenummers gevonden die overeenkomen met aangiftes dan gaat de scooter terug naar de eigenaar.  Maar er zijn vooral veel onderdelen gevonden zegt Venema, en dan is het moeilijk om de eigenaar bij een onderdeel te vinden, maar we doen zeker ons best.

Reageren via facebook