16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 17:45
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

Herberg Hoorn 2018 komt er weer aan…

REGIO – De voorbereidingen voor de vierde editie van Herberg Hoorn zijn in volle gang. In december organiseren en bundelen we opnieuw verschillende soorten activiteiten in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid, het delen van talent en laten zien wat Hoorn in huis heeft. En dit alles in het thema ‘Stad van Ontmoeting’.

Herberg Hoorn vindt dit jaar plaats van 17 t/m 26 december. Tijdens de Superkoopzondag op 23 december kunt u op pleinen, straten en in winkels weer genieten van muziek, verhalenvertellers en theater. Bij de Koepelkerk aan het Grote Noord wordt doorlopend de voorstelling Kerststal 4.0, een moderne versie van het kerstverhaal, gespeeld. Ook zijn er weer bijzondere etalages te zien, ingericht door jongeren van diverse scholen in Hoorn.

Op 18 december vinden er bijzondere ontmoetingen plaats tijdens de Avond van Culturen bij Grand Café Turf en op 19 december verzorgen leerlingen van SG Newton in het kader van het project EET een heerlijk kerstdiner bij voetbalclub Always Forward. Zorginstellingen krijgen bezoek van Herberg Hoorn verhalenvertellers, er komt een groot seniorenontbijt in schouwburg Het Park en ook het project Glouwe bai de Buren staat weer op de agenda. 

Om Herberg Hoorn ook dit jaar tot een prachtige beleving te maken, zijn we op zoek naar lokaal talent! Individuen, clubjes, verenigingen, orkesten en koren; iedereen is welkom. Deel je talent en maak muziek, vertel een verhaal, maak theater, of wellicht heb je een ander verrassend idee? Stuur een e-mail naar Ingrid Docter via aanmelden.herberg@gmail.com en beschrijf daarin wie je bent/namens welke vereniging je schrijft en wat je/jullie graag zouden doen.

We hebben niet alleen plaats voor artiesten in de Herberg, ook vrijwilligers zijn van harte welkom. Wil je ons een handje helpen in de voorbereidingen naar de decembermaand en/of wil je in december de handen uit de mouwen steken? Stuur een mail naar aanmelden.herberg@gmail.com en laat ons weten vanaf wanneer je beschikbaar bent.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?