22 C
Medemblik
9 augustus 2020 03:42
Medemblik Actueel.

Opsporing gezocht dader ongeval parkeerplaats Deen Medemblik

Medemblik – Het kan iedereen overkomen dat je bij het wegrijden van een parkeerplaats een andermans auto raakt en die beschadigd. Dan stap je uit, kijkt of je de eigenaar van de auto ziet, loopt in dit gevaal Deen binnen en gaat de schade netjes regelen.  Zaterdag ging het even anders. Een onbeschofte bestuurder van een auto raakte de auto van een inwoonster van Medemblik en reed weg zonder zich even netjes te melden.

Daarom deze oproep, heeft u iets gezien? Weet u wie dit gedaan heeft?  Het gebeurde rond half 2 zaterdagmiddag op het parkeerterrein van de Deen Supermarkt in Medemblik. Gezien de sporen gaat het om een licht(blauwe) auto.  Kent u iemand die sinds zaterdagmiddag ineens schade aan de linkerkant van zijn/haar auto heeft neem dan via facebook contact op met de eigenaresse van deze auto.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?