Foto: De Bonte Piet

De Bonte Piet start met actie ‘Adopteer een Egel’

MIDWOUD – Egelopvang De Bonte Piet start met de actie ‘Adopteer een Egel’ vanwege de vele jonge egels die bij de Bonte Piet zijn binnengekomen.

Als jij een egeltje adopteert blijft deze bij De Bonte Piet, maar mag jij de egel wel een naam geven en betaal je 17.50 euro waarmee de egel van de winter onderdak en verzorging heeft. Betaal je 10 euro meer, dus 27,50 euro dan mag je de egel in 2019 zodra het weer kan de egel zelf uitzetten in je eigen tuin of op een andere geschikte plek.

Heb jij interesse om een Bonte Piet egeltje op te vangen, ga dan naar de website van De Bonte Piet waar u alles leest over deze actie. Heb je nog vragen over het adoptieplan dan kun je een mail sturen naar egeladoptie@debontepiet.com

Reageren via facebook