Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock
Weerberichten

Weerbericht Medemblik – wisselvallig met kans op buien

MEDEMBLIK – Vandaag is het een komen en gaan van zonnige perioden afgewisseld door bewolking waaruit ook soms wat neerslag kan gaan vallen en mogelijk ook een enkele klap onweer. Met een middagtemperatuur van hooguit 12 graden is het fris te noemen voor de tijd van het jaar. De wind is vrij  krachtig maar tijdens een buit krachtig en waait uit het noorden tot noordwesten. In de nacht naar dindsdag vallen er ook nog enkele buien en daalt het kwik naar 9 graden

Dinsdag overdag trekt een gebied met regen over onze regio en krijgen wij de zon maar zelden te zien. De matige wind waait uit het westen tot zuidwesten en voert iets warmere lucht met zich mee waardoor de middagtemperatuur oploopt naar 15 graden. Dat het zwaarbewolkt is merken we ook in de nacht naar woensdag, de temperatuur blijft dan ruim boven de 10 graden.

Woensdag t/m vrijdag zijn droge dagen met soms ook wat zon, de meeste kans op zon is vrijdag, en overdag temperaturen van 14 graden op woensdag, 17 graden op donderdag en 16 graden op vrijdag.

Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag vallen er enkele buien, zondag is het droog en met een graad of 16 overdag zitten we vrijwel op het jaarlijkse gemiddelde voor deze tijd van het jaar.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation.

Reageer op dit onderwerp