2.3 C
Medemblik
30 november 2020 11:14
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – natte frisse dag

MEDEMBLIK – Het gaat vandaag een grijze en natte dag worden. De zon zal maar sporadisch te zien zijn en vanmiddag kunnen er lokaal een paar stevige buien mogelijk met een klap onweer vallen. De middagtemperatuur is met 13 graden ruim onder normaal (17 graden) en daalt in de nacht naar maandag naar 8 á 9 graden. De wind draait vanmiddag naar het noordwesten en trekt aan naar krachtig tot hard met windvlagen tijdens buien tot 80k/u boven land en 90km/u boven het water.

Na vandaag klaart het op, het gebied met regen vertrekt uit onze regio en maakt plaats voor bewolking afgewisseld door zonnige perioden. De wind is op maandag nog vrij krachtig soms krachtig 5 á 6Bft. en waait uit het noordwesten.  Ook dinsdag en woensdag is er nog vrij veel bewolking en is het met 15 graden op dinsdag onder normaal maar woensdag is met 17 graden alweer een stuk vriendelijker.

Donderdag wordt de warmste dag van de week met 19 graden en veel zon en een matige wind uit het westen tot zuidwesten. Daarna daalt het kwik overdag naar gemiddeld 15 graden en in de nachten naar rond de 10 graden. Neemt de bewolking weer toe maar blijft het wel zo goed als droog. De wind waait overwegend uit het noordwesten en is matig van kracht.

Voor meer weer kijk op de website van ons weerstation

Reageren via facebook