Medemblik hijst de regenboogvlag

MEDEMBLIK – Van 6 tot 14 oktober 2018 is de Roze Week Westfriesland. De regenboogvlag wordt dan gehesen bij  onder meer dorpshuizen, scholen, voetbalverenigingen, zorg- en jongerencentra. Alle zeven gemeenten in de regio ondersteunen de LHBTI-gemeenschap en hijsen de regenboogvlag. LHBTI  staat voor: lesbisch, homo, biseksueel, transgender en interseksueel. Ook de gemeente Medemblik hijst in de Roze Week de regenboogvlag bij het gemeentehuis.

Samen meer  impact

Doe je mee? Vraag de vlag aan en maak een foto van (het hijsen van) jouw regenboogvlag. Mail deze vóór 9 oktober naar. Een aantal van de inzenders  wordt uitgenodigd voor een Roze Week Westfriesland -lunch. We gebruiken de ingezonden foto’s ook op social media voor publiciteit rond de roze week.

Meedoen en meer informatie

Je kan nog een (gratis) regenboogvlag aanvragen als inwoner of voor  je organisatie tot 1 oktober via . Wees snel, want op is op! Kijk op de website lhbtiwestfriesland.nl

Reageren via facebook